2 Mayıs 2024 Perşembe




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
ÖĞRENCİLERE PART TİME İŞ FIRSATI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, “Kariyer Mersin” projesi ile üniversite öğrencilerine part time iş imkanı sunuyor. Büyükşehir’e bağlı Deniz Kızı A.Ş. bünyesinde bulunan kafelerde part time iş imkânı sağlanacak proje için başvurular başladı.

 

Tarih : 4 Ocak 2022 Salı 10:05

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, “Kariyer Mersin” projesi ile bünyesinde bulunan Deniz Kızı A.Ş.’ye bağlı kafelerde üniversite öğrencilerine part time iş imkânı sunuyor. Başvuruların başladığı proje kapsamında çalışmak isteyen öğrenciler, kendi üniversitelerinin kariyer merkezlerine başvuru yapabilecekleri gibi kariyermerkezi@mersin.bel.tr adresine de özgeçmişlerini göndererek başvuru yapabilirler.

İLK MÜLAKATLAR KARİYER MERKEZİ’NDE YAPILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş.’ye bağlı sahildeki kafe ve işletmelerde part time olarak çalışmak isteyen öğrenciler, kendi üniversitelerinin kariyer merkezlerine başvuru yapabilecekleri gibi kariyermerkezi@mersin.bel.tr adresine de özgeçmişlerini gönderebilir. Öğrencilere yönelik ilk mülakatlar 29 Aralık’ta Kariyer Merkezi’nde gerçekleşti. Bundan sonraki süreçte de üniversite ve meslek lisesi öğrencileri ile görüşmeler periyodik olarak sürecek.

ÖĞRENCİLERİN İŞ HAYATINA HAZIRLANMASI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkez Müdürü Serkan Özada, Kariyer Mersin Projesi’nin en önemli başlıklarından birinin pandemi ile daralan ekonominin istihdam üzerindeki olumsuz etkilerine karşı özellikle üniversite ve meslek lisesi öğrencilerini iş hayatına hazırlama konusunda destek sağlamak olduğunu belirtti.

“KAFELERİMİZİ ÖĞRENCİ İSTİHDAMINA AÇIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdürü Buğra Yıldız,  Kariyer Mersin Projesi çerçevesinde yapılan toplantılarda ihtiyaç dahilinde öğrencilere kapılarını açtıklarını belirterek, “Bugün gerçekleştirdiğimiz mülakatlarda kendi alanımızda deneyimli üniversitelilerle görüşmemiz son derece yararlı oldu. Bundan sonraki süreçte de bu görüşmeleri daha sık yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  kariyermerkezi, parttime,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA