29 Mart 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR’DEN, MİNİK ELA’YA SÜRPRİZ


Mersin’de sahiplendikleri kedi “Boncuk” için “Kedi Evi” talep eden minik Ela’ya Büyükşehir belediyesi ekipleri sürpriz yaptı.

 

Tarih : 14 Ocak 2023 Cumartesi 00:20

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den, öğrenci arkadaşlarıyla birlikte sahiplendikleri “Boncuk” için ‘Kedi Evi’ talebinde bulunan özel çocuklarımızdan minik Ela Nur’un talebi yanıtsız kalmadı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri hazırladıkları Kedi Evi’ni okula götürerek, Ela Nur’a sürpriz yaptı.

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Selçuk Şahutoğlu, “Yaptığımız sürpriz belki çok küçüktü, ama mutluluğu çok büyük oldu” dedi. Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nda özel eğitim sınıfı öğretmeni Aslı Yıldırım ise “Boncuk ev sahibi oldu, Ela ve arkadaşları çok mutlu oldu” ifadesini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nu ziyareti sırasında, kendisinden okulun kedisi “Boncuk” için ‘Kedi Evi’ talebinde bulunan minik Ela Nur’un talebi yerine getirildi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, talep edilen kedi evi okula götürülerek, minik Ela Nur ve arkadaşlarına sürpriz yapıldı. Kedi Evi’ni gören minik Ela Nur ve arkadaşları, Boncuk’u yuvasına getirerek büyük mutluluk yaşadı.

 “YAPTIĞIMIZ SÜRPRİZ ÇOK KÜÇÜKTÜ, AMA MUTLULUĞU ÇOK BÜYÜK OLDU”

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Selçuk Şahutoğlu, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in, Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nu ziyaretinde, minik öğrencimiz Ela’nın kendisinden bir kedi evi talebi vardı. Biz de bugün Ela’mıza bir sürpriz yaparak, kedi evini kendisine teslim ettik. Ela’nın sevinci hepimizi çok mutlu etti. Ela’ya bundan sonraki eğitim aşamasında ve yaşamı boyunca başarılar diliyoruz. Yaptığımız sürpriz belki çok küçüktü, ama mutluluğu çok büyük oldu” dedi.

 “ONLARIN YÜZLERİNDEKİ MUTLULUK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nda özel eğitim sınıfı öğretmeni Aslı Yıldırım ise, evcil hayvan beslemenin yüksek stres ve kaygı üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu belirterek, özel çocukların empati ve sorumluluk gibi duygularını da artırdığını söyledi. Yıldırım, “Öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamaya çalışırken, bir kedi sahiplendik. Ela Nur, bizim çok özel bir öğrencimiz. Kendisi okulumuzun gözbebeği sayılır. Onun bir talebi vardı. Kedimize bir ev istedik. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi, bizim bu talebimizi geri çevirmedi. Çok ilgililerdi. Kedi Evi’ni bugün getirdiler. Çok teşekkür ederiz. Boncuk ev sahibi oldu, Ela çok mutlu oldu. Bizim için onların yüzlerindeki mutluluk, her şeyden önemli” diye konuştu.



Paylaş :
 
Etiketler :  kedievi, mersin, büyükşehir, boncuk

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA