20 Nisan 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
MERSİNLİLERİN BANDOSU YENİDEN ATATÜRK CADDESİ’NDE


Mersin Büyükşehir Belediyesi Bandosu, pandemi nedeni ile ara verdiği Cuma Konserleri’ne yeniden başladı. Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yürüyüşün ardından, Taş Bina önüne gelen Bando Ekibi, vatandaşların büyük ilgisi ve alkışları ile karşılandı.

 

Tarih : 3 Aralık 2022 Cumartesi 10:46

Cadde boyunca sevilen müzikleri çalan Mersin Büyükşehir Belediyesi Bandosu’na, Mersinli vatandaşlar da hem şarkılarda, hem de İstiklal Marşı esnasında eşlik ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Bandosu tarafından, her Cuma Atatürk Caddesi’nde gerçekleşen geleneksel mini konserlerin, pandemi nedeni ile sekteye uğradığını söyleyen Bando Şefi Ali Özgen Erkoç, “Bir çoğumuz nefesli enstrüman çaldığı için, virüs dağılımını hızlandırmamak adına pandemi döneminde bu etkinliğe ara verildi. Yine pandeminin yarattığı risk sebebiyle, halkımız da zaten sokakta değildi” dedi. Şu anda tekrar başlamalarının sebebini, pandeminin etkisinin azalması ve insanların yine sokakları doldurması olarak açıklayan Erkoç, “Halkımız her Cuma gerçekleşen bu geleneksel etkinliği seviyor ve talep ediyor. Biz de bu Cuma ve bundan sonraki Cumalarda bu etkinliği Atatürk Caddesi’nde gerçekleştireceğiz. Bütün Mersinlileri buraya davet ediyoruz. Özellikle çarşıya alışveriş veya başka sebeplerden inen insanları, buraya bizi dinlemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 

 



Paylaş :
 
Etiketler :  bando, mersin, büyükşehir, müzik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA