28 Mart 2024 Perşembe




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
GÜLTAK BAHÇE MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ


Mahalle ziyaretlerini sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, son olarak Bahçe Mahallesi’ni ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi. Başkan Gültak, “Akdeniz’i hizmet ve projelerle değiştirmeye, geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Daha yolun başındayız ve yapacağımız çok işimiz var” dedi.

 

Tarih : 2 Kasım 2022 Çarşamba 16:13

Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Bahçe Mahallesi Muhtarı Mehmet Dane’nin de katıldığı buluşmada Başkan Gültak, mahalledeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla sohbet etti, çeşitli konularda dile getirdikleri öneri ve eleştirileri dinledi.

Başkan Gültak, Bahçe Mahallesi’ni ziyaretinde küçük çocukları da unutmadı, verdiği hediyelerle küçükleri sevindirdi. Sıcak ve samimi bir şekilde geçen buluşmada Başkan Mustafa Gültak, bir kafeyi de ziyaret etti. İkram edilen çayı içen Başkan Gültak, bağlama eşliğinde çalınan türkülere de eşlik etti.

Ziyaretinde, mahalle sakinleri ve esnafın kendisine aktardığı sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Gültak, belediye ile ilgili olan sıkıntıların çözümü için ilgili birim yetkililerini telefonla arayıp talimat verdi, belediye sorumluluğunda olmayan sorunlar için de yetkili kurumlarla görüşeceğini ifade etti.

“DAHA YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞİMİZ VAR”

Mahalle ve esnaf ziyaretlerinin süreceğini ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz günden beri halkımızın içindeyiz. Ziyaret etmediğimiz mahalle, gezilmedik cadde ve sokak bırakmadık. Her zaman vatandaşlarımızın arasındayım. İnsanlarımızı dinliyor, eksik bıraktığımız hizmetlerimiz varsa en kısa sürede telafi etmeye çalışıyoruz. Amacımız halkımızın yaşamını kolaylaştırmak, kent yaşamının sunduğu konfor ve kolaylıklardan insanımızın eşit şekilde faydalanmasını sağlamak. Geçen 3 buçuk yılda Akdeniz’de onlarca ilke ve yeniliğe imza attık. Akdeniz’i hizmet ve projelerle değiştirmeye, geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Daha yolun başındayız ve yapacağımız çok işimiz var” ifadelerini kullandı.



Paylaş :
 
Etiketler :  gültak, bahçemahallesi, ziyaret

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA