20 Nisan 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
BÜYÜKLERİMİZLE SABAH SPORU ÇOK KEYİFLİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Emekli Evleri’nde aktiviteler, hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Tarsus Emekli Evi’nin üyelerine yönelik olarak, sabah sporu programları düzenlenmeye başladı.

 

Tarih : 8 Ekim 2022 Cumartesi 11:25

Kentin doğal güzelliği ile ön plana çıkan mekanlarından Kültür Park içerisinde faaliyet yürüten Tarsus Emekli Evi’nin ön bölümünde yer alan çim alanda gerçekleşen sabah sporu çalışmalarına, ileri yaş almış yurttaşlar ilgi gösteriyor.

“Sağlıklı Yaşam İçin Spor” sloganıyla uygulanan sabah sporu programı, haftada 2 gün gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli spor hocası Gökay Aküzel’in nezaretinde düzenlenen sabah sporu aktivitesine iştirak eden Tarsus Emekli Evi üyeleri; egzersiz, germe, açma hareketlerini uyum içerisinde yerine getiriyorlar ve müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşıyorlar.

“BÜYÜKŞEHİR’İN AKTİVİTELERİNDEN ÇOK MEMNUNUZ”

Tarsus Emekli Evi üyelerinden Meryem Ziyade, faaliyetten çok memnun olduğunu belirterek, “Vahap Seçer’in sayesinde, bize göndermiş olduğu hocalarla çok mutluyuz, çok da iyiyiz. Şu anda Emekliler Evindeyiz. Onların da katkısından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Böyle aktivitelere katılıyoruz ve eş, dost herkesi çağırıyoruz” dedi.

Sabah sporuna iştirak eden bir başka ileri yaş almış yurttaş Nuran Uzunlar da, “Belediye’nin yaptığı aktivitelerden dolayı çok teşekkür ederiz. Spor etkinliklerinden çok memnunuz, elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum. Bu tür aktivitelerin daha da çoğalmasını istiyoruz” diye konuştu.

 



Paylaş :
 
Etiketler :  spor, yaşalmışbireyler, etkinliler, sabashsporu, mersinhaber

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA