25 Nisan 2024 Perşembe




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
GÜLER YÜZÜ VE YENİLENEN GÜCÜ İLE AKDENİZ BELEDİYESİ BEYAZ MASA İLE VATANDAŞIN YANINDA


Akdeniz Belediyesi’nin halkla ilişkilerde güçlü ve güler yüzlü “Beyaz Masa” personeli, iş ve işlemleri için kuruma gelen vatandaşları kapıda kolonya ikramıyla karşılıyor; birebir görüşüp işlemleri sonuçlanıncaya dek vatandaşa yardımcı oluyor.

 

Tarih : 4 Ekim 2022 Salı 10:29

Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren “Beyaz Masa”, yenilenen yüzü ve güçlendirilen alanında uzman personeliyle, her türlü iş ve işlemi için mesai saatleri içinde kuruma gelen yüzlerce vatandaşa yol gösteriyor. Belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören Beyaz Masa, başından sonuna kadar vatandaşların işlemlerini takip edip kurumdan ayrılıncaya dek onlara yardımcı oluyor.

BEYAZ MASA VATANDAŞLARI DİNLİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Vatandaşları giriş kapısında karşılayan Beyaz Masa personeli, önce kolonya ikram ediyor, ardından hangi iş, işlem, hizmet veya talep için geldiğini soruyor. Birim personeli, vatandaşın verdiği yanıta göre, kendisine yardımcı olup gideceği birime dek eşlik ediyor. Kimi zaman birim personeli, eksik veya hatalı evrakı olan vatandaşlara da destek olup bilgisayar ortamından eksikleri tamamlamasını sağlıyor.

Vakti olup dileyen vatandaşlara çay veya kahve ikramı da yapılıyor. Akdeniz Belediyesi’ni ziyaretlerinde karşılaştıkları bu ilgi ve güler yüzden dolayı önce kısa bir süre şaşkınlık yaşayan bazı vatandaşlar, kendilerini özel ve değerli hissettiren böyle bir hizmeti başka hiçbir yerde görmediklerini ifade ederek, gösterilen ilgi ve sunulan hizmetten dolayı memnuniyet ve takdirlerini ifade ediyor.



Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, beyazmasa, güleryüz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA