2 Mayıs 2024 Perşembe




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
TARSUS’A BAĞLI KEŞLİ-SANLICA YOLU UZUN YILLAR SONRA ASFALTLANDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, program dahilinde kentin her noktasına hizmetlerini götürüyor.

 

Tarih : 1 Ekim 2022 Cumartesi 10:32

Yaz aylarında özellikle grup yollarında hummalı faaliyet gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Tarsus ve Çamlıyayla’da birçok grup yolunda yaşanan sorunları tek tek ortadan kaldırıyor.

Tarsus’a bağlı Akçakocalı-Çevreli grup yolu, Heleke-Ballıca grup yolu, Topçu-Özlüce ve Pirömerli-Karadiken bağlantı yollarında sathi asfalt kaplama dökümünü tamamlayan Büyükşehir ekipleri, bunlara bir yenisini daha ekledi.

TOPLAM 4 BİN 800 METRE ASFALT SERİMİ YAPILDI

Yol yapım ve bakım ekipleri, Tarsus’a bağlı Keşli Mahallesi ile Sanlıca Mahallesi arasında kalan 4 kilometrelik yolda zemin ıslah ve ardından çift kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir asfalt birimi ekipleri, Torosların eteklerinde yer alan Kozoluk Mahallesi’nde de muhtelif noktalarda, toplam 800 metre zemin ıslah ve sathi asfalt serim faaliyetini yerine getirdi.

“YOLUMUZ 2006’DAN BERİ YAPILMAMIŞTI VE ÇOK KÖTÜYDÜ”

Keşli Mahallesi Muhtarı Murat Sarı, grup yolunun en son 2006 yılında bakımdan geçirildiğini belirterek, “Yolumuz en son 2006’da yapılmıştı ve gerçekten çok kötüydü. Sağ olsunlar, yolumuzu hallettiler. Ben öncelikle şahsım, sonra da mahallem adına, Başkanımız Vahap Seçer’e ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Sanlıca Mahallesi Muhtarı Ali Erdem ise, yaylalık olan bölgede hayvancılık faaliyetlerinin de yoğun şekilde yapıldığını vurgulayarak, “Yolumuz çok bozuktu. Köyümüz yaylalık yerleşimi olduğu için gelip giden çok oluyor, çok sıkıntı çekiliyordu. Fakat, şu anda yolumuz çok güzel oldu. Önce Başkanımıza, mühendislerine, müdürlerine, şeflerine ve burada çalışan bütün personele çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“AKDENİZ VE MEZİTLİ’DE SICAK ASFALT SERİMİ”

Öte yandan ekipler tarafından yenileme programına alınan Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi Fatih Caddesi’nde 500 metre uzunluğundaki yol yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. Bunun yanı sıra ekipler tarafından Akdeniz ilçesi Karacailyas, Abdullah Şahutoğlu Mahallesi Vatan Caddesi ve 2. Cadde’de 700 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim çalışması tamamlandı.



Paylaş :
 
Etiketler :  yol, mersin, büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA