29 Mart 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
GÜLTAK, ANKARA’DAN MÜJDELER İLE DÖNDÜ


Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Ankara’ya giden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, özellikle spor yatırımları ve üniversiteli gençlerin barınmasına yönelik müjdeli haberlerle kente döndü.

 

Tarih : 5 Ağustos 2022 Cuma 12:46

Akdeniz’e bugüne dek 30 milyon tutarında spor tesisleri kazandıran, mevcut spor tesislerini baştan sona yenilenmesini sağlayıp sporcuların ve vatandaşların hizmetine sunan Başkan Gültak; Ankara ziyaretinin ardından dönüş yolunda, Akdeniz’e kazandırdığı yeni yatırımların da müjdesini verdi. Zira Başkan Gültak, Başkent’i ziyaretinde, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile sözleşme imzaladı.

AKDENİZ’İN KAZANDIĞI YENİ HİZMET VE YATIRIMLAR

İmza altına alınan sözleşme ile Yılmaz Güney Parkı içindeki binanın gerekli düzenlemesi yapılarak öğrenci yurduna dönüştürülecek. Karaduvar Mahallesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası, ikili soyunma odası ve tel örgü yapılacak. Kazanlı Futbol Sahasının aydınlatması yapılacak. 2 Temmuz Madımak Parkı içerisine de sentetik çim yüzeyli futbol sahası, tribün ile tel örgü çekilecek.

HİZMET VE PROJELER EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, Akdeniz ilçesine kazandırılacak yeni hizmet ve yatırımları kamuoyuna duyuran Başkan Gültak, Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini, tek amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunun altını çizdi.

Akdeniz’e yeni spor yatırımları kazandırdıklarını dile getirdiği paylaşımının devamında, açıkladığı hizmet ve projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini kaydeden Başkan Gültak; desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür etti.



Paylaş :
 
Etiketler :  akdeniz, ankara, başkangültak

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA