12 Mayıs 2024 Pazar




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
BAŞKAN ALTUNOK, ASFALT DÖKTÜ


İlçeye bağlı Taşucu mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, inceleme esnasında iş makinesine çıkarak, asfalt döktü.

 

Tarih : 22 Temmuz 2022 Cuma 12:14

Silifke merkezi ve mahallelerinde yaşayan tüm hemşehrilerinin en iyi hizmeti almayı hak ettiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak imkanları dahilinde 88 mahalleye eşit hizmet götürdüklerini de açıkladı. Kent merkezi ve mahallelerde devam eden çalışmalar hakkında vatandaşları da bilgilendiren Başkan Altunok, bazı mahallelerde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından belediyenin sorumluluğunda bulunan sokak ve ara yollarda sıcak asfalt dökümüne başlandıklarını belirtti. Çalışmaları değerlendiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Yeni yolların açılması, mevcut yolların bakım ve onarımı, temizlik, kaldırım düzenlemeleri, parke taşı döşemeleri ve asfaltlama çalışmaları ile halkımıza ve güzel şehrimiz Silifke’ye hizmet etmeye devam ediyoruz. Her geçen gün artan nüfusu ve konut sayısı ile de ilçemizin en büyük mahallelerinden birini oluşturan Taşucu Mahallemizde belediyemiz sorumluluğunda bulunan ara yollarda ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarımıza başladık. İmkanlarımız dahilinde ilçemize bağlı 88 mahallemize ve halkımıza en güzel hizmetleri ulaştırmak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Muhtarlarımız, halkımız ve belediye ekiplerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak  ilçemizi ve tüm mahallelerimizi hak ettiği görünüme ve hizmetlere kavuşturacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Çalışmaları yakından izleyen vatandaşlar da, “Gece gündüz halkına ve şehrine hizmet eden çalışkan bir başkanımız var. Belediyemiz bir taraftan alt yapı çalışmaları diğer taraftan da sıcak asfalt dökümü, temizlik ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları ile bizlere ve mahallelerimize hizmet etmektedir. Merkez ve kırsal ayırt etmeden tüm mahallelerimizde çalışmalar yürüten Belediye Başkanımız Sadık Altunok bu çalışmaları ile ilçemize gereken değeri ve kıymeti vermektedir.  Başkanımızın desteği ile mahallerimiz asfaltlanıyor, halk olarak bizlerde belediye hizmetlerinden faydalanıyoruz. Her zaman işinin başında olan ve yürütülen çalışmaları da sık sık denetleyen Başkan Altunok, hizmetlerin daha sağlıklı ve daha hızlı bir şekilde bizlere ulaşmasına gayret gösteriyor.  Kendilerine ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.



Paylaş :
 
Etiketler :  silifke, sadıkaltunok, asfalt

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA