2 Haziran 2024 Pazar




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
DENİZCİLİK MYO’DA MEZUNİYET COŞKUSU


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Denizcilik Meslek Yüksekokulu 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleşti.

 

Tarih : 15 Haziran 2022 Çarşamba 12:44

MEÜ Tece Kampüsünde gerçekleşen mezuniyet törenine, Mezitli Belediyesi Başkan Vekili Ali Doğaner, Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ünal Özdemir, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Saruhan Özerk İlbeyi, Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreteri Kpt. Mesut Öztürk, Mezitli Kent Konseyi üyeleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından geçilen törende sözlerine öğrencilerin ailelerine seslenerek başlayan Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Saruhan Özerk İlbeyi, “Değerli veliler sizlerin bugün duyguları hepimizden çok farklı. Emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz gözbebekleriniz evlatlarınızı yaşam mücadelesinin içine uğurluyorsunuz. İçinizde onların gelecekleri ilgili bir kaygınız olmasın bugüne kadar çalışmalarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Emeklerimizin boşa gitmediğini hepimize ispatladılar. Onlarla gurur duyabilirsiniz ve biliyoruz ki bundan sonrada onların yaptıklarını bizlerle birlikte gururla izleyeceksiniz” dedi.

Yaşamlarında yeni bir döneme adım atan öğrencilerin mezuniyetlerini tebrik eden Öğr. Gör. Saruhan Özerk İlbeyi, “Sevgili öğrencilerimiz, size son kez öğrencilerimiz diye hitap ediyorum. Bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor yeni bir dönme başlangıç yapıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Dürüst, ahlaklı, kendini bilen, kendine güvenen meslek sahibi gençler olarak yakınlarınız için ülkeniz için yapabileceğiniz çok şeyler olduğunu biliyorsunuz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akla, bilime ve üretime dayalı olan bu yolda Mersin Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle, yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

Gemi Makineleri İşletmeciliği Programı mezunu ve Meslek Yüksekokulu birincisi Deniz Kurt ise, “Öğrenciliğimiz boyunca aldığımız eğitimle beraber artık iyi birer denizci adayıyız. Ailelerimizi ve hocalarımızı gururlandıracağız. Bugün bir ayrılık değil, denizlerde kesişecek yollarımızın başlangıç günüdür. Meslek hayatlarında tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Yüksekokul birincisi Deniz Kurt’a plaketi Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Saruhan Özerk İlbeyi, Yüksekokul ikincisi Recep Kayserli’ye plaketi Mezitli Belediyesi Başkan Vekili Ali Doğaner, Yüksekokul üçüncüsü Çağla Özdemir’e ise plaketi MDTO Genel Sekreteri Kpt. Mesut Öztürk tarafından takdim edildi.

Dereceye giren öğrencilere plaket ve temsili diploma takdim edilmesinin ardından, mezun olan diğer öğrencilerimize temsili diplomaları Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından takdim edildi.Mezuniyet töreni, öğrencilerin şapkalarını havaya atması ve geleneksel olarak gerçekleştirilen üniformalarla denize girme etkinliğinin gerçekleştirilmesinin ardından sona erdi.



Paylaş :
 
Etiketler :  denizcilikmyo, mezuniyet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA