6 Mayıs 2024 Pazartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
AKDENİZ’İN ALTIN ÇOCUKLARINA ÖDÜL


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 19-27 Ocak tarihleri arasında Ordu’da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Turnuvası’ndan şampiyon olarak dönen Akdeniz Belediyespor Kulübü sporcularını ağırladı. Başkan Gültak, madalya ile dönen sporcuları maddi olarak ödüllendirdi.

 

Tarih : 10 Şubat 2022 Perşembe 13:35

Akdeniz Belediyesi, çocukları ve gençleri sporun farklı dallarıyla buluşturup, Akdeniz’i sporla anılan bir ilçeye dönüştürürken, geleceğin sporcularını yetiştirmeye de devam ediyor. Son olarak 81 ilden 6 bine yakın sporcu, antrenör ve hakemin katılımıyla minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'ndan madalya ile dönen Akdeniz Belediyespor'a bağlı sporcular Başkan Mustafa Gültak'ı ziyaret etti.

KENDİ KATEGORİLERİNDE ŞAMPİYON OLDULAR

Ziyarete, sporcular Gülizar Kara, Hatip Emlek ve Muhammed Taşkin'in yanı sıra Akdeniz Belediyespor Kulübü Kick Boks Antrenörü Nasır Kandemir ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar da katıldı. Ordu'da 19-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada büyükler artı kategorisinde milli boksörümüz Gülizar Kara, büyük erkekler kategorisinde 57 kiloda mücadele eden Hatip Emlek, ve gençler kategorisinde 51 kiloda ringde ter döken Muhammed Taşkin şampiyonluk ipini göğüsledi.  

HEDEF ANTALYA'DAKİ AVRUPA ŞAMPİYONASI

Sporcuları ağırlayan Başkan Mustafa Gültak, " Ordu'da yoğun bir katılımla gerçekleşen turnuvada şampiyon olan kulübümüzün sporcularını ağırlamaktan gurur duyuyorum. Sırada önemli bir müsabakaları daha var. Eylül'de Antalya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyorlar. Sporcularımızın oradan da madalya ile döneceklerini umuyorum. Bizler desteğimizi esirgemeden sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah onları Antalya'da da kürsüde Türk bayrağımızı dalgalandırırken de göreceğiz" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜLTAK'TAN SPORCULARA MADDİ DESTEK

Sporcuların çok zorlu şartlarda bu başarıyı elde ettiklerine dikkat çeken Başkan Gültak, Akdeniz Belediyespor Kulübü yetkililerine, dereceye giren bu sporcuların maddi olarak da ödüllendirilmesi talimatını verdi. Başkan Mustafa Gültak sözlerini şöyle noktaladı: "Önümüzde 1/5000'lik imar düzenlemeleri de var. Bu düzenleme sonrası onlara spor merkezi yapılacak bir alan sunmayı hedefliyoruz. İmar sorunları da bittikten sonra aralarında dünya şampiyonu olan milli sporcularımızın da olduğu gençlerimize daha modern ve nezih ortamlarda spor yapmaları konusunda bir kompleksi de kazandırmış olacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Gültak'a desteklerinden dolayı teşekkür eden sporcular daha sonra günün anısına istinaden hatıra fotoğrafı çekildi.



Paylaş :
 
Etiketler :  mersinakdenizbelediyesi, mustafagültak, ödül

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA