2 Mayıs 2024 Perşembe




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
“HALK SEÇİM İSTİYOR”


Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, “Halk seçim istiyor, Gelecek Partisi olarak seçimlere hazırız” dedi.

 

Tarih : 24 Ocak 2022 Pazartesi 11:46

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, saha çalışmaları kapsamına Mezitli, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinde esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yaşanan ekonomik krizin esnafları da olumsuz etkilediğine dikkat çeken Başkan Karış, “Esnaflarımız sürekli artan fiyatlar karşısında ürün almakta zorlandıklarını söylüyor. Esnaf sattığı ürünü aynı paraya rafına koyamıyor. Ülkeyi yöneten iktidar esnafı fırsatçı, stokçu olarak gösterdiği için sürekli artan fiyatları vatandaşa anlatmakta zorlanıyor. Tabi ki esnafın tek derdi bu da değil. Bağ-Kur prim ödemelerinde destek bekliyor” dedi.

Karış, halk seçim istiyor diyerek şunları kaydetti: “Esnaflarımız, halkımız mutsuz. Geçim derdinde insanlarımız. Ve her kesimden seçime gidilmeli çağrısını alıyoruz. Gelecek Partisi olarak seçimlere hazırız. Mersin’de il ve ilçe teşkilatlarımız halkımız için gövdelerini taşın altına koydu. Gece gündüz halkımız için çalışıyoruz. Sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Çözüm önerileri ile ilgili makamlara iletiyoruz. Ülkemizin ve halkımızın geleceği için seçime gidilmeli. Halk sandıkta mevcut iktidarı yolcu edecek ve ülkemizi Gelecek Partisi kadrolarına emanet edecek.”



Paylaş :
 
Etiketler :  hamitkarış, gelecekpartisi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA