3 Mayıs 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ”


Madde bağımlılığının önlenmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleşti. Vali Su, bağımlılıkla mücadelede çok önemli çalışmalar yürütüldüğünü kaydetti.

 

Tarih : 23 Aralık 2021 Perşembe 11:49

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, kaymakamlar, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri, belediyeler ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında Vali Su, bağımlılıkla mücadele konusunda devletimiz ve hükümetimizle birlikte bütün birimlerimizin çok ciddi çalışmalar yaptığını belirterek güvenlik güçleri tarafından asla taviz verilmediğini kaydetti.

“İLK HEDEFİMİZ VATANDAŞLARIMIZI BAĞIMLILIKTAN UZAK TUTMAK”

Bağımlılıkla mücadelenin önemine değinerek diğer illerde olduğu gibi ilimizde de önemli çalışmalar yürütüldüğünü belirten Vali Ali İhsan Su, “Burada iki hedefimiz var. Birinci hedefimiz, madde bağımlısı olmayan çocuklarımızı, gençlerimizi, vatandaşlarımızı bu maddelerden uzak tutarak madde bağımlısı haline getirmemektir. İkinci hedefimiz ise, alınan tüm bu tedbirlere rağmen madde bağımlısı olanların tedavisine yönelik çalışmalar yaparak onların bir an önce normal hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam etmelerini sağlamaktır” dedi.

Konuşmasının sonunda, çalışmaların sonuçlarını hızlı bir şekilde aldıklarını vurgulayan Vali Su, madde bağımlılığına karşı mücadele veren tüm katılımcılara teşekkür ederek başarılar diledi.

AMATEM, YEDAM, TRT Çukurova ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sunumların yapılmasının ardından toplantı, görüş ve önerilerin dinlenmesi, gündem maddelerinin karara bağlanmasıyla sona erdi.



Paylaş :
 
Etiketler :  bağımlılık, aliihsansu, mersin, valilik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA