29 Nisan 2024 Pazartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
YEREL SANATÇILARA DESTEK


Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla aylardır sahnelerden uzak kalan yerel sanatçılara desteğini sürdürüyor. Yenişehirde Sanat Rüzgârı sloganıyla hayata geçirilen ve Yenişehirtv Youtube kanalında ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan konserler dizisinde bu defa rock ve akustik müzik gurupları performanslarını sergileyecek.

 

Tarih : 10 Mayıs 2021 Pazartesi 14:58

Kültür sanat etkinlikleriyle kentte fark yaratan Mersin Yenişehir Belediyesi, koronavirüs dolayısıyla aylardır sahnelerden uzak kalan yerel sanatçılara desteğini sürdürüyor.  Mersin’de çeşitli mekânlarda sahne alan ancak salgın nedeniyle uzun zamandır dinleyicileri ile buluşmayan müzik grupları bu özlemlerini Yenişehir Belediyesi'nin destekleriyle gideriyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talimatıyla yerel sanatçılara destek verilmesi için başlatılan Yenişehirde Sanat Rüzgârı konserleri aynı zamanda tam kapanma döneminde evlerinde kalan vatandaşların ekran başında hoş vakit geçirmesini amaçlıyor.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda gerçekleştirilen konser çekimlerinde 5 ayrı grup sahne aldı. Farklı tarih ve saatlerde Yenişehirtv Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan konserler serisinde sanatçılar yerli ve yabancı popüler parçaları Mersinliler için seslendirdi. Sahne aldıkları mekânların pandemi dolayısıyla uzun süredir kapalı olmasından dolayı dinleyicileri ile buluşamayan sanatçılar, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e dijital ortamda da olsa seyirciyle buluşmalarına olanak sağladığı için teşekkür ettiler.

İlk konser Kibrit Kutusuyla başlıyor

Kibrit Kutusu,  Naba Akustik, Aramızda, Caravanband ve Kozmos’un sahne aldığı Yenişehirde Sanat Rüzgârı konserlerinde ilk olarak Mersin’in sevilen rock grubu Kibrit Kutusu izleyicilerle buluşacak.  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm Mersinlileri  9 Mayıs  Pazar  (yarın  akşam) saat 21.00’de Yenişehirtv Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından konseri izlemeye davet etti.



Paylaş :
 
Etiketler :  yerel, sanatçı, destek, morel, eğlence, müzik, yenişehir belediye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA