27 Nisan 2024 Cumartesi




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİ MERSİN NARENCİYE FESTİVALİNDE KONUKLARIN İLGİ ODAĞI OLDU


Akdeniz Belediyesi, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve yerli yabancı binlerce insanı ağırlayan Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nde hazırladığı stant ve düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerin ilgisini çekti.

 

Tarih : 14 Kasım 2022 Pazartesi 19:50

Bu yıl 'Mersin Narenciyedir, Narenciye Hayattır' sloganı ile düzenlenen 8’incisi düzenlenen “Mersin Uluslararası Narenciye Festivali” sona erdi. Adnan Menderes Bulvarı Galatasaray Meydanı ve çevresinde 12-13 Kasım'da organize edilen festival hareketli geçti. Cumartesi günü startı kent protokolü tarafından verilen festivalin ilk etkinliği ana sahnede Garnizon Komutanlığı Bandosu'nun açılış gösterisi oldu.

AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN STANTI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Uluslararası festivalde her yönüyle dikkat çeken bir stant açan Akdeniz Belediyesi de konuklara limonata ikram etti. Narenciye temalı görseller, çocuklar için yüz boyama ve resim çizme etkinliği, hediyeli yarışmalar ile Akdeniz Belediyesi iki gün süren festivalde konukları ağırladı. Kooperatifi üyesi kadınlar da açtıkları stantta el emeği göz nuru eserlerini hem sergiledi hem de satışa sundu. Narenciye temalı fotoğraf çekim panosu da kuran Akdeniz Belediyesi, palyaçolar, tahta bacaklar, eğlenceli müziklerle festivale renk kattı.

MERSİNLİLER, UNUTAMAYACAKLARI 2 GÜN YAŞADI

Mersin Narenciye Festivali heyecanı, organizasyonun ikinci gününde ise Pazar tatili ile birleşti. Sabahın ilk saatlerinde alana gelen her yaştan yüzlerce vatandaş, güzel hava ile birlikte festivalin tadını çıkardı. Alanda açılan 200'ü aşkın stantta alışveriş şansı yakalayan aileler, oyun alanlarında da çocuklarıyla güzel vakit geçirdi. Mersinliler birbirinden ünlü ve değerli sanatçıların konseriyle de unutulmaz 2 gün yaşadı.

“FESTİVAL, NARENCİYE ÜRÜNLERİMİZİN TANITIMINDA BÜYÜK ROL OYNUYOR”

Akdeniz belediyesi olarak narenciye festivaline destek vermek ve katılıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Narenciyemiz, maalesef hak ettiği yerde değil. Bu anlamda, narenciye ürünlerimizin hem yerel hem de uluslararası pazarda hak ettiği yerde olması için bu tür önemli etkinlikleri destekliyoruz. Festivalimizin hem kentimizin hem narenciyemizin yerel, ulusal ve uluslararası alandaki tanıtımında önemli bir misyon üstleneceğine inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Paylaş :
 
Etiketler :  narenciyefestivali, mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA