28 Nisan 2024 Pazar




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
ONLİNE İNGİLİZCE VE RUSÇA KURSU BAŞLIYOR


Yenişehir Belediyesi, 4-5-6 ve 7’inci sınıf öğrencilerine yönelik temel düzey online İngilizce ve Rusça dil eğitimi verecek. Yenişehir Belediyesinin web sitesi üzerinden alınan ön kayıtların ardından 15 Ağustos Pazartesi başlayacak kurslar, 9 Eylül Cuma günü sona erecek.

 

Tarih : 11 Ağustos 2022 Perşembe 14:20

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yönetim anlayışını oluşturduğu 6 temel ilkeden biri olan “Eğitim” ilkesi kapsamında çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerine katkı sunuyor. Kültür, sanat ve spor kurslarıyla yaz tatilini boyunca çocuklara eğitim veren Yenişehir Belediyesi yabancı dil eğitimlerini ihmal etmiyor. Özel Mersin Değer Akademi Kurs Merkezi iş birliğiyle ücretsiz verilecek online İngilizce ve Rusça dil kursu için kayıtlar başladı. Online verilecek kurslara 4-5-6 ve 7’inci sınıf öğrencileri kolaylıkla katılabilecek. 3 hafta sürecek kursun ardından öğrenciler okuldaki eğitimlerine daha hazır başlayacak.

Yaz tatili boyunca çocukların ilgi alanlarına göre kurs açtıklarını söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezimizde 13 farklı branşta kültür ve sanat kursu, spor alanlarımızda ise 5 farklı branşta spor kurslarımız şu anda devam ediyor. Çocuklarımızın ilgi alanlarına göre kurslarımıza yaz tatilinde de devam ediyoruz. Bunun yanı sıra yabancı dil kurslarımıza da zaten başlamıştık. Yenişehir Belediyesi Akademide hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik Rusça kursumuz devam ediyor. Şimdi de online olarak İngilizce ve Rusça dil kursumuz başlıyor. Çocuklarımızın gelişimine katkı sunacak dil kurslarımız eğitim dönemi içerisinde de devam edecek. Şimdiden tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.  



Paylaş :
 
Etiketler :  kurs, ingilizce, rusça, eğitim

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA