3 Mayıs 2024 Cuma




23:41   ÇAĞLAYAN’A COŞKULU KARŞILAMA   14:03   MERSİN’İN ŞEKERLERİNE, ŞEKERLER BÜYÜKŞEHİR’DEN   13:50   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:49   MERSİNDEN KADIN KOOPERATİFİ’NDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ   13:39   BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEPREM DAYANIŞMA PAZARI’ DEPREMZEDE ÜRETİCİLERİ AĞIRLIYOR   13:33   BÜYÜKŞEHİR’İN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİNDE ‘23 NİSAN’ COŞKUSU   14:03   HALIL DEMIRKOL: YENI DÜZENLEMELER ILE OSB’LER HıZ KAZANACAK   14:41   TARSUS, SÜPER LIG’E ‘MERHABA’ DEDI   12:34   ÇUKUROVA NORMAL SEZONU LIDER TAMAMLADı   11:37   TARSUS, AFYON’DA DAĞıLDı: 5-1   14:13   SALDıRı ÖNCEDEN KURGULANMıŞ!   17:05   TOROSLAR’DA RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL   21:58   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:56   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:42   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:30   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:18   4 BİN 800 ÖĞRENCİNİN YKS SINAV ÜCRETİ BÜYÜKŞEHİR’DEN   17:16   YENİŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ŞİMDİ DE ADIYAMAN’DA  
 
 
 
 
SİLİFKELİ VETERANLARI KUPA HEYECANI SARDI


Silifke Belediyesi tarafından 49. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında düzenlenen festival kupası veteranlar futbol turnuvası törenle başladı.

 

Tarih : 13 Haziran 2022 Pazartesi 11:14

Silifke Şehir Stadyumunda maçın orta hakemi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’in başlama düdüğü çaldığı turnuvanın startını ise Belediye Başkanı Sadık Altunok verdi. Turnuvada Taşeli, Silifke, Poyraz, Silifke spor ve Taşucu veteranlar olmak üzere toplam 5 takımın mücadele edeceği öğrenildi. Törende konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Spor alanında sürdürdüğünüz bu mücadeleyle bir çok gencimize örnek oluyorsunuz.  Vermiş olduğunuz bu mücadele ve Silifke’mize yaşatmış olduğunuz bu gurur ve heyecan için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan veteranlarımız maç süresince gösterecekleri dostluk, centilmenlik ve kardeşlikle gençlerimize ve çocuklarımıza her zaman olduğu gibi örnek bir davranış sergileyeceklerine inanıyorum. Belediye olarak her alanda sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Spora verdiğimiz destekle birlikte siz veteranlarımıza da elimizden gelen destek ve gayreti göstereceğiz. Sporun her alanında ilçemizde mücadele eden tüm takımlarımızı yalnız bırakmayan sporseverlerimize ve ilçe halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu turnuvada şampiyonluk değil, dostluk önemli. Futbol bahane, dostluk şahane diyerek turnuvamızın kardeşlik ve dostluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Bugün burada başlattığımız turnuvamız 25 Haziran 2022 tarihinde oynanacak final maçıyla  sona erecektir.  Festival kupası veteranlar futbol turnuvamızın düzenlenmesinde emeği geçen her bir kardeşimizi yürekten tebrik ediyorum” diyerek tüm takımlara başarılar dilediğini açıkladı.

Turnuvanın ilk maçında karşı karşıya gelen Silifke Veteranlar takımı  ise Taşeli Veteranlar takımına 3-2 yenildi.

Törene Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Belediye Meclis Üyeleri Ali Usca, Feti Çetin, Gürhan Dölek, Silifke Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ahmet Turgut ve sporseverler katıldı.



Paylaş :
 
Etiketler :  silifke, veteranlar, futbol, turnuva

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersintekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA